Hvad er en Game Changer?

Det er en person, der er
passioneret, visionær og modig,
og som ønsker at gøre en forskel for børn

D

e kandidater, vi udvælger blandt ansøgerfeltet til det videre forløb, har alle potentiale for at blive årets Game Changer. De besidder alle de kvaliteter, som vi mener en Game Changer skal besidde.

Efter en intensivt Accelerator vil Game Changer-finalisterne blive udvalgt. De skal herefter pitche for en jury af professionelle og et børnepanel. Årets Game Changer vil modtage økonomisk støtte i form af 400.000 kr. og børnepanelets favorit vil modtage økonomisk støtte i form af 50.000 kr.

Alle finalisterne vil blive tilbudt en plads i Reach for Changes Inkubator, så selvom man ikke løber med titlen som årets Game Changer, får man stadig støtte til udviklingen af sin organisation.

Læs om ansøgningsprocessen

Denne kampagne er del af en større søgen efter Game Changers rundt om i verden, i et internationalt samarbejde mellem Modern Times Group og Reach for Change.

Reach for Change er en international nonprofit organisation, hvis formål er at forbedre børn og unges liv. Dette sker gennem økonomisk og professionel støtte af sociale entreprenørers arbejde.